Despre societate

istoria societății WELL PACK s.r.o. începe cu anul 1992 când, ca W.E.L.L. s.r.o., inițiază furnizarea de servicii de înmagazinare, ambalare și distribuție firmelor interne și din străinătate, aceasta îndeosebi în sfera Home entertainment. În anul 2008, prin detașarea activităților aferente ambalării și logisticii, ia naștere societatea WELL PACK s.r.o.

Portofoliul actual de servicii cuprinde depozitare în depozit comun mai multor clienți, logistică externalizată completă de depozitare și producție, servicii de logistică complexă pentru e-shopuri, ambalarea, asamblarea/completarea, transportul, distribuția mărfurilor și coordonarea activităților în locațiile operaționale ale clienților noștri. Furnizăm serviciile noastre unor companii cehe și străine de vârf în diferite domenii de activitate, v. referințele noastre.

Dispunem de cea mai mare capacitate de ambalare și asamblare / completare din Republica Cehă, fapt care ne permite realizarea comenzilor voluminoase în scurt timp la calitatea solicitată.

WELL PACK

  • partenerul dumneavoastră pentru coordonarea activităților în locațiile dumneavoastră operaționale
  • specialist în depozitare, ambalare, asamblare / completare și activități manuale de volume mari
  • ofertă complexă de servicii ”sub un singur acoperiș”
  • abordare individuală a necesităților clienților noștri
  • flexibilitate și fiabilitate în fiecare moment